GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

A METHOD RENEWING THE TRADITION OF LIBERATION THROUGH HEARING AND GUIDED MEDITATION DESIGNED TO RAISE CONSCIOUSNESS AND BRIDGING WORLDS USED ONCE BY ANCIENT CIVILIZATIONS IN HYPERBOREA(THRACIA,DACIA), IN TIBET, EGYPT, CHINA AND INDIA.

TREZIREA PILOTATA ESTE O METODA CE APARTINE UNEI ANTICE TRADITII A ELIBERARII PRIN AUDITIE SI MEDITATIE DESTINATA CRESTERII CONSTIENTEI , TRECERII INTRE LUMI, TREZIRII, CENTRARII SI VINDECARII, CE A FOST UTILIZATA DE CIVILIZATIILE ANTERIOARE DIN HYPERBOREA( THRACIA, DACIA), TIBET, CHINA SI INDIA

RELAXAREA PILOTATA O CALE DE REDESCOPERIRE DE SINE, DE VINDECARE SI DE CRESTERE A PERFORMANTELOR

GUIDED RELAXATION METHOD FOR AWAKENING, CENTERING AND HEALING REFFERS TO A WAY OPENED BY DAN MIRAHORIAN IN WHICH THE RELAXATION STATE IS INDUCED IN A STATE OF FULL AWARENESS USING LIBERATION THROUGH HEARING IN AN INTERMEDIATE STATE OF SYNCRONIZATION OF THE BRAIN WAVES, TRIGGERED DURING THE LISTENING TO A SPECIAL DESIGNED MUSICAL BACKGROUND IN A STATE OF RELAXED ALERTNESS. THIS METHOD CAN HELP YOU TO TRIGGER CENTERING, AWAKENING , HEALING OF PSYCHOSOMATIC DISORDERS(INSOMNIA, DEPRESSION, ANXIETY, MIGRAINE, HYPERTENSION-REMEMBER THAT THE MINUTE ELECTRICAL IMPULSES GENERATED BY THE NEURONS IN OUR OWN BRAIN CONTROL ALL PHYSIOLOGICAL PARAMETERS), REPROGRAMMING FOR DURABLE WEIGHT LOSS AND PERFORMANCE ENHANCEMENT (ARTISTIC, IN SPORT, SUPERLEARNING..), REMEMBERING OUR TRUE IDENTITY, SELF DISCOVERY AND CENTERING IN THE DATA BANK OF THE UNIVERSE

IN ACEASTA METODA , REDESCOPERITA SI SISTEMATIZATA DE DAN MIRAHORIAN, STAREA DE RELAXARE ESTE REALIZATA PRIN PILOTARE AUDITIVA IN STARE DE MARTOR CONSTIENT, UTILIZANDU-SE UN FOND FRACTALIC, CARE DECLANSEAZA SINGUR CENTRAREA SI SINCRONIZAREA UNDELOR CEREBRALE IN DOAR 15 MINUTE. ACEASTA METODA DECLANSEAZA TREZIREA, VINDECAREA DIFERITELOR TULBURARI PSIHOSOMATICE(INSOMNIE, ANXIETATE;SA NE REAMINTIM CA NEURONII DIN PROPRIUL NOSTRU CREIER SUNT SURSA UNOR INFIME IMPULSURI ELECTICE CARE CONTROLEAZA TOTI PARAMETRI FIZIOLOGICI:TEMPERATURA, PRESIUNEA SANGUINA, REGENERAREA, INTINERIREA, REPARAREA ADN, ). PANA IN PREZENT ACEASTA METODA DE RELAXARE PILOTATA ESTE UTILIZATA IN REPROGRAMAREA IMAGINII DESPRE SINE, IN SLABIRE DURABILA, PT. CRESTEREA PERFORMANTELOR SPORTIVE, ARTISTICE ORI INTELECTUALE (INVATAREA RAPIDA A LIMBILOR STRAINE), PT.REAMINTIREA ADEVARATEI NOASTRE IDENTITATI SI PT. A ACCESA BANCA DE DATE A UNIVERSULUI.

THE WAY OF AWAKENING

http://www.myspace.com/guided_awakening

GUIDED RELAXATION /METODA DE RELAXARE PILOTATA

VINDECARE PRIN REPROGRAMARE IN STAREA DE RELAXARE PE: GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE
http://awakeningnow.spruz.com/

http://guidedawakening.multiply.com/

PREZENTAREA METODEI DE RELAXARE PILOTATA

http://www.scribd.com/doc/30731329/

MANUAL DE RELAXARE PILOTATA
GUIDED AWAKENING HANDBOOK pdf

http://www.scribd.com/doc/21536063/

GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS

RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE

Yahoo Group/Grupuri Yahoo:

http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/

http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/

Group Google:

http://groups.google.com/group/guidedawakening

see published books:vedeti cartile si articolele publicate pe:

http://www.scribd.com/GUIDEDAWAKENING

3.Handbook/Manual: http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/files/

You are Welcomed ! Sunteti bine venit/a !

To visit the sites of the way of awakening and reconnection with the all present center of the universe
Pe siturile de Instruire online ale Caii de Trezire si reconectare cu centrul omniprezent al universului

Prezentarea Metodei de Relaxare Pilotata Creata de Mirahorian

Handbook Manual de Relaxare Pilotata Auditiv

http://www.scribd.com/doc/21536063

Handbook Manual de Relaxare Pilotata Auditiv

Dupa inchiderea retelelor ning de intruire online va rog sa intrati pe siturile de mai jos:

Calea Trezirii/ The Way of Awakening
http://awakeningnow.spruz.com/
http://trezireapilotata.grouply.com
http://grou.ps/reteauatrezirii
http://reteauatrezirii.webs.com

Trezirea Acum/ Awakening Now
Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?/How to Survive the Earth Changes ?
http://campcinabru.spruz.com/
http://trezireacum.grouply.com/
http://grou.ps/trezireapilotata

Functionarea Divina/Divine Functioning
CUNOASTEREA ASCUNSA- REINTOARCEREA LA FUNCTIONAREA DIVINA
HIDDEN KNOWLEDGE- RETURNING TO DIVINE FUNCTIONING
http://divinefunctioning.spruz.com
http://functionareadivina.grouply.com
http://grou.ps/divinefunctioning

Functionarea Holografica/Holographic Functioning
Stiinta regasirii statutului si a capacitatilor divine ale fiintelor umane/
The Science of regaining the divine status and capacities of Human Beings/
http://functionareaholografica.spruz.com
http://functionareholografica.grouply.com
http://grou.ps/holographicfunctioning/

Za Moksha Calea Trezirii sau Eliberarii/ Moksha the Way of Awakening and Liberation
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Calea catre cerul nostru interior/The Way to our Inner Heaven
http://reteaualiterara.ning.com/group/tao

Saturday, October 9, 2010

Esti co-creator si centru al universului

Intr-un univers holografic centrul este omniprezent, adica se afla in fiecare punct al sau. Priviti in jur, priviti noaptea razele de lumina reflectate pe suprafata unui lac, care ca spitele unei roti converg spre dumneavoastra.



Intr-un univers holografic a te cunoaste pe tine insuti inseamna a cunoaste intreg universul.


Pentru Empedocle: "a te cunoaste pe tine insuti inseamna a-l cunoaste pe Dumnezeu"


Dar fiindca nici o cunoastere mijlocita("a privi") nu conduce la realizarea cunoasterii nemijlocite("a vedea") a Sinelui, fiintele umane au ramas prizoniere in realitatea secunda ("caderea"), au uitat cine sunt, au uitat ca sunt izvoare si au fost transformate pe banda rulanta in recipiente.


Asa ca fiintele umane de pe Terra au uitat ca fiecare fiinta este centrul universului !


Asa ca fiintele umane au uitat ca fiecare fiinta este creatoare a universului !



Care este cauza inactiunii, pasivitatii si a lipsei de solidaritate?



Am fost conditionati sa nu ne asumam responsabilitatea faptului ca suntem co-creatori ai acestui univers. Am fost programati sa ramanem pasivi, sa dormim si sa asteptam sa faca altii, cei pe care noi i-am delegat sa ne reprezinte in relatia cu cerul, cu viata, cu Dumnezeu, cu semenii...


Asa au aparut sportivii, care fac sport in locul nostru si pe care noi ii privim la televizor, crezand ca ei ne reprezinta..


Asa au aparut ganditorii, filosofii si mai recent vedetele de televiziune, care gandesc si isi exprima ideile in locul nostru.


Asa au aparut intermediarii, cei pe care noi ii delegam sa ne reprezinte sau sa ne apere (preotii, liderii sindicali, oamenii politici, partidele, avocatii, politia, armatele).


Ce ati zice de o tara sau de o planeta locuita de fiinte umane trezite, care toate se hranesc cu energia cosmica omniprezenta, care sunt nemuritoare si invulnerabile ?


Pe Terra oamenii merg la medici si se transforma in pacienti(termen pt asteptare si pasivitate) in loc sa-si foloseasca puterile si capacitatile inascute pt a se vindeca...


Pe Terra oamenii apeleaza la mijloace externe de vindecare: medicamente(vectori materiali ai informatiei terapeutice) si mai recent la generatori de impulsuri implantati sau externi(vectori energetici ai informatiei terapeutice), in loc sa fie instruiti sa-si foloseasca propriul generator de impulsuri (creierul), pt a se vindeca.


Ce ati zice de o tara sau de o planeta locuita de fiinte umane trezite, care toate stiu sa intre in starea in care sa se regenereze, sa se vindece ?




Fizica cuantica aplicata la minte arata ca suntem co-creatori ai realitatii




Am fost conditionati sa credem ca exista o prapastie intre lumea obiectiva si lumea subiectiva si ca singura reala este lumea din afara, lumea obiectiva.


Am fost invatati sa consideram lumea dinlauntru ca iluzorie, ca o lume subiectiva, fara valoare. In realitate lucrurile stau exact invers. Lumea dinlauntru este o lume sursa(cauzala) pt cea din afara.


In lumea dinlauntru construim catedralele, descoperim solutiile, luam deciziile, realizam inventiile, interactionam cu holograma realitatii, care schimba fata lumii din afara, lumea efectelor.


Idealistii, care vorbeau de primordialitatea lumii ideilor, au redescoperit o forma alterata a traditiei antice, care nu identifica lumea cauzala [Logosul, cu planul informational(noetic)], fiindca erau constienti de faptul ca aceasta lume a gandurilor, a ideilor si a conceptelor ramane prizoniera intr-o realitate secunda (realitatea proiectiilor mentale, a umbrelor de pe peretele pesterii).


Vedeti : O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY
http://www.scribd.com/doc/27464855/


Materialistii si neopozitivistii au taiat nodul gordian al neputintei si sterilitatii modelului idealist considerand ca supremul judecator al veridicitatii unor modele (credinte, idei, ipoteze) despre realitate este confirmarea lor experimentala, in lumea manifestata a efectelor.


Azi s-a ajuns la concluzia ca exista o lume cauzala( nemanifestata; plan informational holografic), in care avem acces fiecare dintre noi, ca niste veritabile centre de putere si de creare a realitatii si o lume a efectelor(manifestata).


Daca suntem co-creatori, atunci de ce traim in lipsuri de tot felul, in suferinta, in boala, crize, razboaie ?


Fiindca nu ne-am trezit, fiindca suferim in continuare de amnezie(am uitat cine suntem) si de orbire(ignoranta; in lb. sanskrita: avidya)..


fiindca privim umbrele de pe ecranul mental(peretele pesterii), in loc sa vedem realitatea.


Oamenii se trezesc atunci cand se prabusesc idolii, dogmele, credintele, dictatorii, care comanda ceea ce percepem, ceea ce gandim si ceea ce facem. Oamenii se trezesc atunci cand nu mai abdica de la intaia lor datorie de a fi constienti, de a fi prezenti...


In forul nostru interior nu exista un dictator din afara, care sa ne absolve de incalcarea propriilor noastre principii..



Ilustram acest articol cu serie de zece videoclipuri intitulate:


Fizica cuantica aplicata la minte,


unde se arata ca suntem co-creatori ai realitatii.









Quantum Physics applied to Mind Power - Part 1 of 10


Am fost conditionati sa credem in neputinta noastra, am fost conditionati sa privim lumea din afara(obiectiva) ca fiind reala si importanta, iar lumea interioara(subiectiva) ca fiind ireala. Lucrurile stau exact invers: stiinta a ajuns la concluzia ca lumea exterioara este creatia celei interioare


Quantum Physics applied to Mind Power - Part 2 of 10






Quantum Physics applied to Mind Power - Part 3 of 10






Quantum Physics applied to Mind Power - Part 4 of 10






Quantum Physics applied to Mind Power - Part 5 of 10






Quantum Physics applied to Mind Power - Part 6 of 10






Quantum Physics applied to Mind Power - Part 7 of 10


http://www.youtube.com/watch?v=YBNOhoh_czY&feature=player_embedded


Quantum Physics applied to Mind Power - Part 8 of 10


http://www.youtube.com/watch?v=C-bPcaVeXNk&feature=player_embedded


Quantum Physics applied to Mind Power - Part 9 of 10


http://www.youtube.com/watch?v=EgnLGwKd5as&feature=player_embedded



Quantum Physics applied to Mind Power - Part 10 of 10


http://www.youtube.com/watch?v=0cAXer0W1qE&feature=player_embedded





No comments: