GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

A METHOD RENEWING THE TRADITION OF LIBERATION THROUGH HEARING AND GUIDED MEDITATION DESIGNED TO RAISE CONSCIOUSNESS AND BRIDGING WORLDS USED ONCE BY ANCIENT CIVILIZATIONS IN HYPERBOREA(THRACIA,DACIA), IN TIBET, EGYPT, CHINA AND INDIA.

TREZIREA PILOTATA ESTE O METODA CE APARTINE UNEI ANTICE TRADITII A ELIBERARII PRIN AUDITIE SI MEDITATIE DESTINATA CRESTERII CONSTIENTEI , TRECERII INTRE LUMI, TREZIRII, CENTRARII SI VINDECARII, CE A FOST UTILIZATA DE CIVILIZATIILE ANTERIOARE DIN HYPERBOREA( THRACIA, DACIA), TIBET, CHINA SI INDIA

RELAXAREA PILOTATA O CALE DE REDESCOPERIRE DE SINE, DE VINDECARE SI DE CRESTERE A PERFORMANTELOR

GUIDED RELAXATION METHOD FOR AWAKENING, CENTERING AND HEALING REFFERS TO A WAY OPENED BY DAN MIRAHORIAN IN WHICH THE RELAXATION STATE IS INDUCED IN A STATE OF FULL AWARENESS USING LIBERATION THROUGH HEARING IN AN INTERMEDIATE STATE OF SYNCRONIZATION OF THE BRAIN WAVES, TRIGGERED DURING THE LISTENING TO A SPECIAL DESIGNED MUSICAL BACKGROUND IN A STATE OF RELAXED ALERTNESS. THIS METHOD CAN HELP YOU TO TRIGGER CENTERING, AWAKENING , HEALING OF PSYCHOSOMATIC DISORDERS(INSOMNIA, DEPRESSION, ANXIETY, MIGRAINE, HYPERTENSION-REMEMBER THAT THE MINUTE ELECTRICAL IMPULSES GENERATED BY THE NEURONS IN OUR OWN BRAIN CONTROL ALL PHYSIOLOGICAL PARAMETERS), REPROGRAMMING FOR DURABLE WEIGHT LOSS AND PERFORMANCE ENHANCEMENT (ARTISTIC, IN SPORT, SUPERLEARNING..), REMEMBERING OUR TRUE IDENTITY, SELF DISCOVERY AND CENTERING IN THE DATA BANK OF THE UNIVERSE

IN ACEASTA METODA , REDESCOPERITA SI SISTEMATIZATA DE DAN MIRAHORIAN, STAREA DE RELAXARE ESTE REALIZATA PRIN PILOTARE AUDITIVA IN STARE DE MARTOR CONSTIENT, UTILIZANDU-SE UN FOND FRACTALIC, CARE DECLANSEAZA SINGUR CENTRAREA SI SINCRONIZAREA UNDELOR CEREBRALE IN DOAR 15 MINUTE. ACEASTA METODA DECLANSEAZA TREZIREA, VINDECAREA DIFERITELOR TULBURARI PSIHOSOMATICE(INSOMNIE, ANXIETATE;SA NE REAMINTIM CA NEURONII DIN PROPRIUL NOSTRU CREIER SUNT SURSA UNOR INFIME IMPULSURI ELECTICE CARE CONTROLEAZA TOTI PARAMETRI FIZIOLOGICI:TEMPERATURA, PRESIUNEA SANGUINA, REGENERAREA, INTINERIREA, REPARAREA ADN, ). PANA IN PREZENT ACEASTA METODA DE RELAXARE PILOTATA ESTE UTILIZATA IN REPROGRAMAREA IMAGINII DESPRE SINE, IN SLABIRE DURABILA, PT. CRESTEREA PERFORMANTELOR SPORTIVE, ARTISTICE ORI INTELECTUALE (INVATAREA RAPIDA A LIMBILOR STRAINE), PT.REAMINTIREA ADEVARATEI NOASTRE IDENTITATI SI PT. A ACCESA BANCA DE DATE A UNIVERSULUI.

THE WAY OF AWAKENING

http://www.myspace.com/guided_awakening

GUIDED RELAXATION /METODA DE RELAXARE PILOTATA

VINDECARE PRIN REPROGRAMARE IN STAREA DE RELAXARE PE: GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE
http://awakeningnow.spruz.com/

http://guidedawakening.multiply.com/

PREZENTAREA METODEI DE RELAXARE PILOTATA

http://www.scribd.com/doc/30731329/

MANUAL DE RELAXARE PILOTATA
GUIDED AWAKENING HANDBOOK pdf

http://www.scribd.com/doc/21536063/

GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS

RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE

Yahoo Group/Grupuri Yahoo:

http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/

http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/

Group Google:

http://groups.google.com/group/guidedawakening

see published books:vedeti cartile si articolele publicate pe:

http://www.scribd.com/GUIDEDAWAKENING

3.Handbook/Manual: http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/files/

You are Welcomed ! Sunteti bine venit/a !

To visit the sites of the way of awakening and reconnection with the all present center of the universe
Pe siturile de Instruire online ale Caii de Trezire si reconectare cu centrul omniprezent al universului

Prezentarea Metodei de Relaxare Pilotata Creata de Mirahorian

Handbook Manual de Relaxare Pilotata Auditiv

http://www.scribd.com/doc/21536063

Handbook Manual de Relaxare Pilotata Auditiv

Dupa inchiderea retelelor ning de intruire online va rog sa intrati pe siturile de mai jos:

Calea Trezirii/ The Way of Awakening
http://awakeningnow.spruz.com/
http://trezireapilotata.grouply.com
http://grou.ps/reteauatrezirii
http://reteauatrezirii.webs.com

Trezirea Acum/ Awakening Now
Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?/How to Survive the Earth Changes ?
http://campcinabru.spruz.com/
http://trezireacum.grouply.com/
http://grou.ps/trezireapilotata

Functionarea Divina/Divine Functioning
CUNOASTEREA ASCUNSA- REINTOARCEREA LA FUNCTIONAREA DIVINA
HIDDEN KNOWLEDGE- RETURNING TO DIVINE FUNCTIONING
http://divinefunctioning.spruz.com
http://functionareadivina.grouply.com
http://grou.ps/divinefunctioning

Functionarea Holografica/Holographic Functioning
Stiinta regasirii statutului si a capacitatilor divine ale fiintelor umane/
The Science of regaining the divine status and capacities of Human Beings/
http://functionareaholografica.spruz.com
http://functionareholografica.grouply.com
http://grou.ps/holographicfunctioning/

Za Moksha Calea Trezirii sau Eliberarii/ Moksha the Way of Awakening and Liberation
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Calea catre cerul nostru interior/The Way to our Inner Heaven
http://reteaualiterara.ning.com/group/tao

Saturday, October 9, 2010

Pacea interioara si trezirea

Pacea interioara si Iluminarea/Inner peace and Enlightenment


Acesta este un articol despre abandonarea tiparului violentei si luptei, a "luptei pentru pace"(interioara sau exterioara), despre eroarea luptei cu "pacatele", despre sterilitatea luptei de idei (in care nu se trece la verificarea experimentala a modelelor despre realitate), a luptei prin ura si violenta pt drepturi, libertate, eliberare..


Acest articol este dedicat celor care doresc sa inteleaga strategia lui Gandhi si Martin Luther King de a obtine victoria prin nonviolenta, solidaritate in noncooperare si prin nefinantare energetica si informationala a entitatii nedorite: deprinderi, tipare comportamentale, dependente, vicii, pulsiuni, rau-facatori(autori de fapte antisociale), tirani, dictatori .


Exista o confuzie intre mentalitatea de infrant (defetism) si lupta nonviolenta evidentiata in articolul "Arsenie Boca stia despre trezirea romanilor"( http://mirahorian.ning.com/profiles/blogs/arsenie-boca-stia-despre), unde este prezentat mesajul primit de David Wilcock Vineri, 05 Februarie 2010, ora 12:12 de unde citam: "Dupa cum merg lucrurile pe aceasta planeta, se pare ca nu sunt necesare chemari speciale la trezire, pentru a declansa aparitia unor schimbari foarte importante. Pentru ca oamenii obisnuiti sa priceapa, cu adevarat, ceea ce se petrece si sa se mobilizeze in suficienta masura, pentru a-i pune capat, suferinta trebuie sa atinga un nivel critic. Aceasta abominabila putere monstruoasa a serviciilor secrete din SUA trebuie să fie decapitata, decimată, călcata în picioare, şi îngropata în beton. În plus, în momentul în care aceasta reforma imperativa va avea loc în cele din urmă, deoarece cu siguranţă va avea loc- având în vedere şocurile extreme înmagazinate - nici un singur membru al personalului său corupt nu ar mai trebui să fie niciodată eligibil pentru re-angajare in sectorul noilor servicii de informaţii ale SUA, subtiate si controlate adecvat.
Dacă spuneti ca acest lucru nu se poate întâmpla, ati căzut deja victimă unui ingredient central al ofensivei cinice de intoxicare a serviciilor de razboi informational ale CIA, o ofensiva care este purtată la intensitate maximă împotriva poporului american - şi anume, inducerea unei mentalitati de infranti(defetiste).
Ei doresc ca dvs sa ganditi in acest mod - pentru ca defetismul(mentalitatea de neputinciosi) le protejează continuarea hegemoniei lor nelegitime. Dar noi credem ca acum totul li se prăbuşeşte pe cap acum.
FAPT: Acesti oameni POT fi învinsi. Priviti ce progrese imense au fost realizate, de cand a încetat să mai fie cazul ca totul sa mearga cum vor ei. Progrese suplimentare se fac în fiecare zi, şi ritmul in care aceste persoane sunt destabilizate se accelerează rapid....Nu va mai trebui sa mai asteptati, pentru a vedea unele schimbari absolut grandioase in lume..Evenimente de pe planeta se desfasoara acum concomitent si cu o viteza incredibila. Este extrem de evident faptul ca cei mai negativi Controlori de pe planeta se zbat in ultimele chinuri, inainte de a se da batuti, iar consecinta va fi impresionanta.


[Nota DM: Sunt inventate crize, conflicte, pretexte pentru ca dvs sa nu vedeti ce se petrece, pt a introduce legea martiala, pt. ca drepturile dvs. sa fie suspendate ]. Cea mai mare stire din acest moment este căderea fracţiunii Rockefeller, care este principalul grup care s-a aflat in spatele ascunderii existentei OZN-urilor şi a suprimarii a peste 6000 de brevete, care ar putea să ne dea acces la energia liberă, la controlul gravitaţiei, la automobile alimentate cu apa, la dispozitive de vindecare incredibile, la teleportare de tip Stargate, la călătorii interstelare şi chiar la călătorii temporale.



Nota DM: Cine este in faliment?


Romania sau sistemul bancar mondial.


Cum puteti crede ca FMI a dat bani Romaniei, cand de fapt acestia au ajuns in secunda urmatoare in bancile straine ? Este un joc pt a ingenunchea o tara, pt a o aduce in sclavie, cu ajutorul cozilor de topor se taie padurea.


Vedeti scandalul aurului falsificat(lingouri din tungsten acoperit cu aur) trimis de FMI in India si de SUA in China


[vedeti linkul in articolul citat ].









Acest articol este o aplicatie a subiectului abordat in:


"Care sunt cele patru atitudini corecte pt. a realiza Impacarea, Trezirea, Eliberarea si Iluminarea ?
http://www.scribd.com/doc/21537363/


Prin lupta finantam energetic(afectiv) si informational entitatea (umana, non-umana, psihoafectiva; comportamentala) pe care dorim sa o anihilam(Isis).


De pilda lupta cu insomnia mentine si finanteaza starea de excitatie si se prelungeste insomnia.


Lupta cu nevoile firesti ( transformate in pacate: foame, sete, sexualitate) este o eroare si o virusare pt a conduce la esec practica calugarilor, ascetilor, sihastrilor. Mecanismul este urmatorul: in cursul zilei practicantul isi epuizeaza energia in lupta si in reprimarea impulsurilor de foame, sete, sexualitate. In cursul somnului centrul de generare a impulsurilor care a fost finantat prin lupta de reprimare devine sursa unor impulsuri mult mai mari decat la un om normal, care imbraca aspectul halucinatiilor (capacitatea proiectiv-creativa a fiintelor umane genereaza materializari care conduc la esec practica centrarii: incubus, succubus, ingeri, demoni, la musulmanii raiul este populat cu hurii )


Procesul luptei mai declanseaza identificarea cu adversarul consemnata in proverbul chinez:"cand lupti cu un demon ai grija sa nu devi unul".


Devenim una cu ceea ce urmarim, cu ceea ce luptam.


Atitudinea de frica fata de o agresiune(reala sau imaginata; fata de o maladie terminala gresit diagnosticata) este nociva si poate conduce la moarte, fiindca se manifesta principiul consemnat in proverbul "de ce iti este frica nu scapi"; adica se ingusteaza campul constiintei (ca la biciclistul incepator, care nu mai poate ocoli obstacolul intalnit in cale, desi este loc suficient la stanga sau la dreapta) si obstacolul este amplificat (functia creativa lucreaza contra noastra)


Daca suntem atenti vom descoperi si latura vibratorie joasa in care ne mentine captivi ura, frica, lupta, violenta, opozitia. Pastratorii traditiei Huna stiu ca pastrarea acestor vibratii joase otravitoare in noi este o sinucidere.


Anton Pann, un culegator al intelepciunii populare romanesti,


afirma acelasi lucru:


"otetul rau(vibratiile nocive distructive) vasul(trupul) sau il strica primul"



De aceea Iisus a recomandat stabilizarea in iubire si iertare. Buddha a recomandat doar iertarea pt a elimina ancorarea in conflicte externe, care impiedica interiorizarea atentiei. De pe cruce si Iisus a spus:


" Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac"


Cand propriul tau copil greseste iubirea neconditionata te ajuta sa ierti, sa intelegi si sa repari mai mult decat prin violenta, ura.


Patanjali a recomandat indiferenta, neutralitatea in aforismul 1.33 din Samadhi Pada.


In Grecia antica numele criminalilor si al raufacatorilor era sters, dat uitarii si nu se mai pomenea; doar civilizatia actuala care alearga dupa "audienta", face din ei modele prin asa zisele "stiri" televizate, prin articole de presa si prin filme.



Functia magica a indiferentei este folosita de triburile primitive. Daca de pilda o anumita entitate trebuie eliminata shamanul ii aduce pe toti membrii tribului in transa si in aceasta stare li se comanda sa nu mai vada acea entitate, ca si cum nu ar mai exista, ca si cum nu ar mai avea viata. In cazul in care aceasta entitate este un om, care a gresit fata de membrii tribului intr-un mod de neiertat, acesta nu mai este vazut, este ignorat complet, ca si cum ar fi mort. Capacitatea creativa face ca acel om chiar sa moara in scurt timp, fara a se folosi ura, lupta, violenta, ci doar indiferenta.


Intr-o sala de curs daca un student incearca sa faca glume pt a atrage atentia asupra sa( pt a se incarca energetic) se procedeaza in mod similar.


Studentul perturbator, care nu a inteles pt ce a venit la curs(a uitat contractul explicit sau implicit prin care s-a fixat obiectivul comun), este trimis in afara salii pt a aduce ceva si in acest timp cei ramasi in sala sunt instruiti sa nu-i mai dea nici o atentie, sa ramana indiferenti la tot ce va face acesta, ca sa iasa in evidenta, atunci cand acesta va revini in sala.


Astfel fara nici o lupta acesta nu mai continua actiunile la care nu are nici un raspuns(feedback).


Relaxarea, impacarea, pacea interioara si exterioara nu se realizeaza prin lupta, ci prin perseverenta in abandonarea luptei, prin constientizarea procesului de finantare energetica a conflictului.


Si acum sa ne lamurim ce este cu prostia luptei pt pace


"Pacea in lume este efectul pacii interioare. Pana se obtine pacea interioara se practica stabilizarea constienta in atitudinile corecte pentru iertare, acceptare si impacare cu noi insine si cu semenii(vedeti: Care sunt cele patru atitudini corecte pt. a realiza Impacarea, Trezirea, Eliberarea si Iluminarea ? http://www.scribd.com/doc/21537363/)


Pacea interioară nu poate fi realizată prin forţă şi luptă (o pacea cu o bâtă în mână inseamnă război); ea poate fi realizată doar prin non-acţiune (Wu-Wei; Naishkarmya; Vairagya), precum şi prin practica prezentei conştiente impartiale din care izvoreste iertarea (înţelegerea; compasiunea; iubirea )"


"The Peace in the world is the effect of inner peace. Inner Peace(peace of mind) cannot be kept by force and struggle; it can only be achieved by Nondoing(Wu-Wei; Naishkarmya Vairagya; let go) and impartial Awareness from which springs forgiveness (understanding; compassion; love )"


"La paix dans le monde est l'effet de la paix intérieure. La paix intérieure ne peut être réalisée par la force et la lutte(la paix avec un gourdin dans la main c'est la guerre); elle ne peut être atteint que par le Non-action (Wu-Wei; Naishkarmya; Vairagya) et par la pratique de la presence consciente d'où jaillit le pardon (la compréhension, la compassion, l'amour)" (Mirahorian)



"Trezirea fiintelor umane este legata de incetarea razboiului interior, de pace. Tot ce avem nevoie este prezenta constienta impartiala si pacea interioara. Iubirea autentica este efectul, parfumul infloririi vietii"



The awakening of human beings is deeply connected with the stopping of the inner war, with the realising of peace.


All we need is uncolored awareness(conciencia imparcial) and inner peace;


true love is the scent of the flowering of life"


"L'éveil de l'être humain est profondément liée à l'arrêt de la guerre intérieure, avec la realisation de la paix.


Tout ce que nous avons besoin presence consciente incolore et la paix intérieure;


Le véritable amour est l'effet ou le parfum de la floraison de la vie".(Mirahorian)



Acum sa vedem ce opinii au alti oameni remarcabili, de care nimeni nu tine cont, atunci cand intretin sinuciderea individuala si colectiva aruncand drept jertfe in focul nestins al razboiului, fiinte umane.




Albert Einstein: "Pacea nu poate fi realizata prin forta sau violenta, ea poate fi atinsa prin intelegere"


"Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” La paix ne peut être réalisée par la violence, elle ne peut être atteinte que par la compréhension.





Problema stingerii conflictelor de opinii este abordata de Antoine de Saint-Exupéry cand recomanda toleranta, deschiderea catre alte opinii si intelegerea faptului ca "cel care este diferit de tine te imbogateste", iti ofera o alta perspectiva.


"Cel diferit de mine departe de a ma leza ma imbogateste"; "Celui qui diffère de moi, loin de me léser, m'enrichit"; "He who is different from me does not impoverish me - he enriches me"



Dar noi am fost conditionati sa ne identificam cu ceea ce stim, sa fim pedepsiti daca nu repetam dogma inoculata, adica sa fim inchisi, si atunci orice alta opinie este perceputa ca un atac la persoana. In realitate puterea de a ne recunoaste propria ignoranta(vedeti articolul despre puterea lui Socrate) are meritul de a fi singura cale de deschidere autentica pt a trece la calea de cunoastere directa.






Chinese Proverb: "Cand inima mea este impacata, lumea este in pace"


"When my heart is at peace, the world is at peace."


John Harricharan: "Pacea nu este obtinuta controland natiunile, ci prin stapanirea gandurilor"/"Peace is not achieved by controlling nations, but mastering our thoughts".


Thomas a Kempis: "Fa mai intai pace in tine, si apoi vei aduce pace celorlalti"//"First keep the peace within yourself, then you can also bring peace to others".


Martin Luther King, Jr. "Pacea nu este un scop indepartat pe care cautam sa-l atingem, ci insasi calea prin care ajungem la acel scop"? //Peace is not merely a distant goal that we seek, but a means by which we arrive at that goal."



Maha Ghosananda: "Atunci cand te impaci cu tine insuti/insati, te impaci cu lumea "// "When you make peace with yourself, you make peace with the world"


Black Elk : "Prima pace, care este cea mai importanta, este aceea care vine din sufletele oamenilor, atunci cand acestea realizeaza interdependenta lor, unitatea lor cu universul si cu toate puterile sale si cand descopera ca in centrul universului sta Marele Spirit , si ca acest centru este peste tot, si se afla in fiecare dintre noi "// The first peace, which is the most important, is that which comes within the souls of people when they realize their relationship, their oneness with the universe and all its powers, and when they realize that at the center of the universe dwells the Great Spirit, and that this center is really everywhere, it is within each of us."


"Lennon and McCartney: “Tot ce avem nevoie este iubirea"/ "All you need is love”


"Jimi Hendrix: "Cand puterea iubirii depaseste iubirea de putere lumea va fi in pace" / "When the power of love overcomes the love of power the world will know peace".


"William E. Gladstone: "We look forward to the time when the Power of Love will replace the Love of Power. Then will our world know the blessings of peace"


"Walt Whitman: "Pacea este intotdeauna frumoasa"//"Peace is always beautiful."


"Tolstoi. "Cu cat esti mai bun/a cu atat gasesti mai multa bunatate in ceilalti oameni "/"The kinder and more thoughtful a person is, the more kindness he/she can find in other people."



"Bhagavad Gita 12:12:


"Este mai bine sa sti ce faci decat sa practici mecanic. Mai buna decat cunoasterea este meditatia. Dar si mai buna este predarea si renuntarea la atasarea de rezultatele [fructele actiunilor noastre] , fiindca aceasta este urmata imediat de pace(impacarea )."


"Better indeed is knowledge than mechanical practice. Better than knowledge is meditation. But better still is surrender of attachment to results, because there follows immediate peace."


"Paramahansa Yogananda "Peace is the altar of God, the condition in which happiness exists.";



Dalai Lama:


"I believe all suffering is caused by ignorance. People inflict pain on others in the selfish pursuit of their happiness or satisfaction. Yet true happiness comes from a sense of peace and contentment, which in turn must be achieved through the cultivation of altruism, of love and compassion, and elimination of ignorance, selfishness, and greed."



Mark Twain:


"Peace by persuasion has a pleasant sound, but I think we should not be able to work it. We should have to tame the human race first, and history seems to show that that cannot be done".



Ralph Waldo Emerson:


"The real and lasting victories are those of peace, and not of war"; A political victory, a rise in rents, the recovery of your sick, or return of your absent friend, or some other quite external event, raises your spirits, and you think good days are preparing for you. Do not believe it. Nothing can bring you peace but yourself. Nothing can bring you peace but the triumph of principles.(from "Self-Reliance")



John Lennon:


"Imagine all the people living life in peace. You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope someday you'll join us, and the world will live as one".



Martin Luther King, Jr.:


"True peace is not merely the absence of tension: it is the presence of justice"; "I refuse to accept the idea that man is mere flotsam and jetsam in the river of life, unable to influence the unfolding events which surround him. I refuse to accept the view that mankind is so tragically bound to the starless midnight of racism and war that the bright daybreak of peace and brotherhood can never become a reality".





Va multumesc pt primirea facuta pe Sacred Romania(http://sacredromania.ning.com)



Romania este sacra nu doar prin locuri din afara, ci si prin locuri din oamenii sai, si prin rolul pe care il are acum la trezirea omenirii. Reconectarea cu centrul sacru al universului nu este o cautare in afara, ci inseamna reintoarcerea in noi insine, la functionarea divina sau holografica a fiintei umane. Reconectarea cu universul holografic (care are totul in fiecare din partile sale) incepe cu reconectarea cu centrul omniprezent al acestuia, situat si in noi insine.


De aceea toti maestrii spirituali au indemnat la cunoasterea se sine.





In universul holografic Cerul este un loc inlauntrul tau.


"Dumnezeu este un cerc, al carui centru este peste tot


si a carei circumferinta nu se afla nicaieri" (Empedocle).



"Dieu est un cercle, dont le centre est partout et la circonférence nulle part." "The nature of God is a circle, the center of which is everywhere, and the circumference nowhere" (Empedocle). "Intr-un univers holografic a-L cunoaste pe Dumnezeu


inseamna a te cunoaste pe tine insuti " "In a holographic universe to know God is to know yourself ".



"Fara sa treci pragul usii poti cunoaste intreg universul,


Fara sa privesti pe ferestrele simturilor poti vedea Calea Cerului"


"Without going outside, You can know the whole world.


Without looking out,You can see the Way of Heaven" (Lao Tzu 47)


"Cel ce cunoaste lumea are eruditie.


Cel ce se cunoaste pe sine este Iluminat"


"To know others is to have erudition,


To know oneself is to be Enlightened.(Lao tzu, 33)



"Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Caci iata ca Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"(Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)]


"The kingdom of God cometh not with observation, Neither shall they say, Lo here! or, lo there! for, behold, the kingdom of God is within you"(St.Luke:17:20-21)




Am scris un articol despre acest subiect "Ce nu a inteles Pavel Corut ? Functionarea nondualista, divina sau holografica a fiintei umane", care se afla pe linkurile de mai jos:


http://www.scribd.com/doc/26751917/ http://www.scribd.com/doc/26752549/


Sa lasam trecutul si sa ne concentram pe ceea ce putem face acum si aici,


adica sa abandonam promovarea unui produs cesionat catre o firma japoneza, care a facut propria cercetare clinica a eficientei sale terapeutice;


adica va rog sa renuntati la importarea de materiale si de articole de pe siturile mele(pt care nu am dat nici o aprobare) si sa dati doar linkuri, pt. oamenii care doresc sa le citeasca. Istoria Qi/Ki//Chi MAGEN se afla in prezentarea metodei de relaxare pilotata pe linkul:


http://www.scribd.com/doc/30731329/



Sa incercam acum sa facem ceva pt. a nu deveni la randul nostru locuri sacre pt civilizatia care va urma, pt a risipi dezinformarea despre ceea ce se petrece cu planeta si cu intregul sistem solar.


Sa incercam sa aratam ce putem face noi insine pt. a ne implini menirea pt care suntem pe Terra: sa ne desteptam, sa ne trezim, sa ne reamintim cine suntem, sa ne descoperim adevarata noastra identitate), sa ne recapatam capacitatile divine, sa ne salvam civilizatia si planeta de o noua "taiere a viei";


doar civilizatiile care nu rodesc(civilizatii de nivel 0) nu au ajuns sa-si faca planeta invulnerabila(civilizatii de nivel 1; vedeti clasificarea civilizatiilor pe:


http://www.myspace.com/galacticontact )


si sunt sterse ciclic, prin accidente cosmice ( meteoriti; comete; ciocniri galactice) ori se autoanihileaza(razboaie; poluare materiala, energetica si informationala, care determina deteriorarea fondului genetic al speciei noastre). Calatoriile in viitor(progresii hipnotice) si din viitor


(vedeti tinta experimentului CERN pe siturile


"Hidden Knowledge/Cunoasterea ascunsa": http://www.myspace.com/hiddenknowledge1


au avertizat civilizatia prezenta ca va exista aceasta problema, daca se mentine actuala tendinta de a cauta profitul maxim apeland la OMG(Organisme Modificate Genetic) si la chimizarea apei si a hranei(medicamente, antibiotice, hormoni, in miere, lapte, carne...);


filmele realizate pe acest subiect au popularizat acest mesaj venit din viitor. va invit sa vizitati cateva pagini:


Vedeti cartile si articolele publicate pe:/see published books:

http://www.scribd.com/MIRAHORIAN


http://www.scribd.com/essenza_divina/

http://www.scribd.com/CampCinabru



SITURI AUTOR /AUTHOR SITES
SITE PSI-SCIENCES


http://www.psi-sciences.com/


SITE QI MAGEN

http://www.danmirahorian.com/

SITE GRAAL STAR


http://www.danmirahorian.ro/

http://www.facebook.com/Mirahorian

http://twitter.com/MIRAHORIAN


O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY http://www.scribd.com/doc/27464855/




Abstract/Rezumat:
Toate caile de trezire sau de eliberare ale fiintei umane abordeaza subiectul realitatii secunde, al unei realitati separate si iluzorii(in lb. sanskrita: maya) in care fiinta umana este prizoniera pana la realizarea trezirii sau eliberarii(moksha).


Socrate a expus acest subiect discipolilor sai si a fost redat de unul dintre ei in: Alegoria sau mitul pesterii lui Platon (Republica, cartea a VII–a).


Fara intelegerea acestui subiect nici nu se poate vorbi despre intelegerea si practicarea unei cai spirituale autentice, care sa conduca fiintele umane la trezire, la eliberarea din ignoranta si neputinta prezenta, pt depasirea crizelor cu care se confrunta actuala civilizatie de pe Terra.


Sunteti invitati pe siturile dedicate Infloririi vietii/ The flowering of life Inflorirea vietii-Indumnezeirea fiintei umane- trecerea in regimul de functionare nondualista, divina sau holografica, cand se suspenda deosebirea dintre subiect si obiect, dintre eu si tu;





No comments: